Stokstaartje in ARTIS geadopteerd

Leuk nieuws, want we hebben besloten om met Malenstein Air een stokstaartje in Artis te adopteren. Na een paar gesprekken en een mooie rondleiding waren we het erover eens, dit is iets dat bij ons past!

Preferred partner van ARTIS

artis logoDoor het adopteren van een dier ondersteunen we ARTIS in hun fok- en herïntroductieprogramma’s voor bedreigde diersoorten. En we dragen bij aan betere en ruimere verblijven voor de dieren. We vinden dit een mooie manier van ARTIS om via partners aan fondsenwerving te doen.

Je krijgt er ook nog mooie dingen voor terug, zoals toegangskaarten, dagen dat je er met je relaties naartoe kunt, netwerkbijeenkomsten met de andere preferred partners en vermelding op het bordje bij het dierenverblijf. Maar wat we ook heel leuk vinden, is dat je informatie van een privé verzorger krijgt over het dier dat je hebt gekozen.

Van tortelduif tot stokstaartje

We hebben onze medewerkers gevraagd welk type dier het beste bij ons past, maar daar kwamen – uiteraard – veel flauwe antwoorden op, zoals de tortelduif. Uiteindelijk kwamen we op het stokstaartje terecht. De constante alertheid van de stokstaartjes hebben wij ook nodig in onze dagelijkse praktijk om te zorgen dat alles goed loopt. En het sterke sociale gevoel dat stokstaartjes hebben is ook typerend voor onze bedrijfscultuur: we doen het echt samen. En het is natuurlijk ook een grappig diertje. Aangezien we hier wel van een grapje houden, vinden we dat ook belangrijk!

Wat ons betreft is preferred partner worden van ARTIS een goede combinatie van het doen van een maatschappelijke bijdrage, maar dan wel op een manier die in lijn ligt van onze business: logistiek. Als luchtvracht expediteur handelen we immers regelmatig het transport van bedreigde diersoorten af en hebben we dus veel te maken met dierentuinen.

Wilt u ARTIS ook ondersteunen door een dier te adopteren? Bekijk dan even de mogelijkheden op hun website en misschien zien we u bij de volgende netwerkbijeenkomst.

Neem contact op

Stuur ons een email en we nemen op zsm contact met u op.

Start typing and press Enter to search