Wilt u vracht importeren tegen aantrekkelijke tarieven?

Dat kunnen wij voor u regelen!

We zorgen dat het hele importproces van verzending tot aankomst soepel verloopt.

CONTROLE

Timing is uiterst belangrijk. Daarom houden we uw vrachtzending constant in de gaten. En controleren we de documentatie op elke punt en komma, zodat er geen onnodige vertraging ontstaat tijdens het importeren van uw luchtvracht.

GOING THE EXTRA MILE

Het is onze taak om klanten te ontzorgen bij het importen van vracht. We zetten net dat stapje extra en houden de zending constant in de gaten. Dat geldt voor iedere opdrachtgever, groot of klein. Dat zit in ons DNA.

Importeren

Wij kunnen alle soorten (lucht)vracht aan

Onze expertise is vracht importeren. Levende dieren (levende have), bederfelijke goederen, gevaarlijke stoffen en allerlei andere waardevolle vracht kunnen via luchtvracht worden verzonden en wij zorgen voor een zorgvuldige afhandeling. De wet- en regelgeving is veranderlijk en onze kracht zit hem in het op de hoogte blijven van deze veranderingen. Naast luchtvracht kunnen we uw zending ook begeleiden via zee- en wegtransport, hiervoor werken we samen met een netwerk van streng geselecteerde partners.

Wilt u speciale luchtvracht importeren?

We houden wel van een uitdaging. Het vaktechnische gepuzzel doen we graag en we hebben ook de creativiteit en de kennis over de wet- en regelgeving in huis om dit soort unieke importopdrachten goed af te handelen. Bij deze projecten gaat het vaak niet alleen maar over snelheid, maar vooral ook over communicatie tussen alle betrokken partijen.

We gaan graag de uitdaging aan!

Importeren vracht

ACTUEEL

Blijf op de hoogte over onze laatste ontwikkelingen of lees interessante artikelen.

LAATSTE NIEUWS

VRAGEN? BEL ONS!

Het enthousiaste team van Malenstein Air staat u graag telefonisch bij.

Bel +31 20 405 8300

OF STUUR ONS EEN E-MAIL

OFFERTE

Wilt u vracht importeren? Vraag dan nu een offerte aan en we nemen direct contact met u op.

OFFERTE AANVRAGEN
Neem contact op

Stuur ons een email en we nemen op zsm contact met u op.

Start typing and press Enter to search